петак, 9. децембар 2011.

Dijabetes i Antidijabet čaj

Antidijabet - čaj protiv dijabetesa

Antidijabet caj protiv dijabetesa Preterana i dugotrajna upotreba tableta može vremenom dovesti do neželjenih posledica i oštećenja drugih organa, posebno jetre i bubrega, pa je poželjna i upotreba biljnih preparata, naročito ako su se pokazali efikasnim u snižavanju šećera u krvi.
Firma "Monera" d.o.o. Niš, posle ispitivanja i kategorizacije dijetetskog proizvoda na VMA Beograd može se pohvaliti jednim od najboljih dijetetskih preparata koji se koristi kao dodatna terapija kod svih obolelih od šećerne bolesti (Tip 1 i Tip 2).
Antidijabet plus kao biljni preparat se pokazao kao izuzetno efikasan kod smanjenja (snižavanje) šećera u krvi, za lečenje dijabetesa, odnosno šećerne bolesti, a takođe i holesterola i triglicerida.
Čajna mešavina se sastoji od 11 biljaka koje imaju tzv. "sinergijsko delovanje", tj. iako neki sastojci čaja sami za sebe nemaju antidijabetičko delovanje, kao celina efikasno snižavaju nivo šećera u krvi.
Antidijabet plus je prirodni čaj sastavljen od 11 dobro izbalansiranih biljaka čija upotreba ima za posledicu regulisanje šećera u krvi, a samim tim dovodi i do manje upotrebe tableta ili njihovog potpunog ukidanja.
Kod insulin zavisnih dijabetičara (dijabetes Tip 1) dolazi takođe do regulisanja šećera u krvi, a time i do smanjenja doza insulina, a u nekoliko slučajeva, možemo se i time pohvaliti, korisnici našeg čaja su uspešno vraćeni sa insulina na tablete, što je zaista veliki uspeh.
Svojim kvalitetom Antidijabet čaj je prešao granice Srbije i dospeo do Švajcarske, Nemačke, Kanade i Amerike gde je takođe pokazao svoju izuzetnu efikasnost. Savetujemo Vam da, ukoliko i vi imate problema sa šećerom u krvi, holesterolom i trigliceridima probate Antidijabet plus, čaj koji će Vam sigurno pomoći.

1 коментар:

  1. Stoiljković D, Leskovac

    Za 4 meseca korišćenja čaja njen suprug sa 24 jedinice insulina vraćen na pola tablete dnevno.
    Marinković M, Kumodraž

    Za godinu dana upotrebe čaja suprug je sa insulina vraćen na tablete, a zatim je prestao i sa korišćenjem tableta.
    Rosić S, Valjevo

    Dete od 8 godina sa 1 kutijom čaja sa 28 jedinica šećera smanjilo ispod 8 jedinica. Odlično se oseća.
    Paunović B, Batočina

    Primao insulin, imao 20 jedinica. Posle korišćenja 2 kutije Antidijabet čaja, smanjio šećer u krvi na 8 jedinica.
    Marković D, Brgule

    Detetu od 7 godina na insulinu, posle dve kutije Antidijabet čaja, lekar je ukinuo insulin, nastavlja sa uzimanjem čaja.
    Radivojević S, Vojka

    Sa dve kutije čaja sveo holesterol na normalu (imao 13).
    Živković M, Leskovac

    Za 10 dana korišćenja Antidijabet čaja smanjila šećer sa 10 na 4,5 jedinice. Odlično se oseća i prestala je da pije tablete.
    Kazandžić R, Slanci

    Koristio insulin 4 puta, sada se prebacio na jedno primanje jer je šećer sa 5 kutija čaja Antidijabet, sveo sa 22 na 8 jedinica.
    Tionisijev T, Vranje

    Imao je 29 jedinica šećera u krvi, lekari predlagali injekcije insulina, ali čaj protiv dijabetesa, Antidijabet (4 kutije) su nivo šećera spustile na 7,5.

    ОдговориИзбриши